Kerst 2020

UIT IN EIGEN HUIS !
Bel 013-5092736

BESTEL ONLINE:
Bestel online via Bistroo, klik hier. Bestelling is definitief na ontvangst betaling.

De KERSTDINER-LIJN verbindt u direct met onze Chef Ron Visser. Hij voorziet u van persoonlijk advies en ontlast u van de boodschappen- en keuken- stress. Bel 06 19 21 03 94 

De KERSTWIJN-LIJN verbindt u met onze sommelier. Hij neemt de keuze-stress weg en voorziet u van tekst en uitleg. Houdt uw notitieblok bij de hand ! Bel 06 19 21 03 94 

Bestellen kunt u tot en met maandag 21 december !

Bij bestellingen vanaf 15 personen kunt u kiezen voor thuisbezorging op 1e en 2e kerstdag.

1. Kerstbuffet koud 15,50 p.p. min. 4 pers.

Afhalen in onze winkel op 24/12 of 1e of 2e kerstdag tussen 10.00 en 11.30 uur.
Is het Buffet van de Zaligheden hieronder:
Huzarensalade, gekookte eitjes, boerenham met meloen, beenham met asperges, div. koude soorten gebraden vlees ,grove paté, tomaatjes, zalmsalade, gepocheerde zalm, gerookte makreel en gerookte forel, gemarineerde zalm , garnaaltjes, vispaté, fruit, kruidenboter, cocktailsaus en stokbrood.

2. Kerstbuffet warm 24,50 p.p. min. 4 pers.

Afhalen in onze winkel op 24/12 of 1e of 2e kerstdag tussen 10.00 en 11.30 uur .
Bestaat uit 4  warme* gerechten met garnituren.
De garnituren zijn : aardappelgratin, gecarameliseerde witlof,spruitjes met beenham en rode kool.

De 4 warme gerechten zijn:
-visschotel van zalm,baars en scampi
-kalkoen met truffelsaus
-konijn met pruimen
-hazepeper 

*gerechten kunt u thuis in oven of bain-marie verwarmen

3. = 1 + 2 ! 

Kerstbuffet koud & warm 27,50 p.p. min.4pers.

Afhalen in onze winkel op 24/12 of 1e of 2e kerstdag tussen 10.00 en 11.30 uur.
Kerstbuffet koud + 4 warme gerechten.

-visschotel van zalm,baars en scampi
-kalkoen met truffelsaus
-konijn met pruimen
-hazepeper 

*gerechten kunt u thuis in oven of bain-marie verwarmen

4. Kerst dessertbuffet 9,50 p.p. min. 4 pers.

Afhalen in onze winkel op 24/12 of 1e of 2e kerstdag tussen 10.00 en 11.30 uur.
Bavarois, chocolademousse , vanille-ijs met kersen- en chocolade- saus en fruitsalade