Kerst 2021

UIT IN EIGEN HUIS !
Bel 013-5092736 M0619210394

BESTEL ONLINE:
Bestel online via info@hofcleynmierde.nl

De KERSTDINER-LIJN verbindt u direct met onze Chef Ron Visser. Hij voorziet u van persoonlijk advies en ontlast u van de boodschappen- en keuken- stress. Bel 06 19 21 03 94 

De KERSTWIJN-LIJN verbindt u met onze sommelier. Hij neemt de keuze-stress weg en voorziet u van tekst en uitleg. Houdt uw notitieblok bij de hand ! Bel 06 19 21 03 94 

Bestellen kunt u tot en met 21 december !

Bij bestellingen vanaf 15 personen kunt u kiezen voor thuisbezorging op 1e en 2e kerstdag.

1. Luxe kerst-koude-schotel 15,50 p.p. min. 2 pers.

Afhalen in onze winkel op 24/12 of 1e of 2e kerstdag tussen 10.30 en 12.00 uur.
Is het Buffet van de Zaligheden hieronder:
Huzarensalade, gekookte eitjes, boerenham met meloen, beenham met asperges, div. koude soorten gebraden vlees ,grove paté, tomaatjes, zalmsalade, gepocheerde zalm, gerookte makreel en gerookte forel, gemarineerde zalm , garnaaltjes, vispaté, fruit, kruidenboter, cocktailsaus en stokbrood.

2. Luxe kerst-koude-schotel 24,50 p.p. min. 2 pers.

Afhalen in onze winkel op 24/12 of 1e of 2e kerstdag tussen 10.30 en 12.00 uur.
Luxe kerst-koude-schotel bestaat uit luxe koude schotel 1 inclusief de keuze uit 2 zelf te verwarmen gerechten.

De zelf te verwarmen gerechten zijn:
-visschotel van zalm, baars en scampi
-kalkoen met truffelsaus
-varkenshaasje met champignonroomsaus
-bospaddestoelenragout 

*gerechten kunt u thuis in oven of bain-marie verwarmen

3. Luxe kerst-diner 27,50 p.p. min. 2 pers

Voorgerecht keuze uit:
Romige tomatensoep (V)
of
Gemarineerde zalm met dille dressing
of
Rundercarpaccio met truffelmayonaise

Hoofdgerecht inclusief garnituren keuze uit:
Vegetarische winterragout van bospaddestoelen
of
Visschotel van zalm, heilbot en scampi botersaus
of
Kalkoenrollade bospaddestoelen truffel saus

Nagerecht keuze uit:
Chocolademousse met slagroom
of Tiramisu met vanillesaus

4. Kerst dessertbuffet 9,50 p.p. min. 4 pers.

Afhalen in onze winkel op 24/12 of 1e of 2e kerstdag tussen 10.30 en 12.00 uur.
Bavarois, chocolademousse , vanille-ijs met kersen- en chocolade- saus en fruitsalade