FIETS- EN WANDEL- ARRANGEMENTEN

Voor fietsers en wandelaars is Hof Cleyn Mierde hét ideale startpunt . Je kunt gratis parkeren voor de deur en bent meteen “en route !” Ook leuk voor groepen. Fietsknooppunt 94 en wandelknooppunt 47. Iedere dag behalve woensdag mogelijk.  Bel even : T. 013 5092736

FIETS- en WANDEL- ARRANGEMENTEN

Je kiest een van onderstaande arrangementen en krijgt een gratis fiets- of wandel-route van ons mee. Ook geven wij tips voor een leuke tussenstop . Uw dagje Kempisch geluk is geregeld !

Tocht van de Zaligheden 29,50                                                                                           Koffie met gebak bij ontvangst, gratis fiets- of wandel-route cadeau en bij terugkomst een heerlijk driegangen keuze menu met streekproducten.

Tocht van de kleine trek 14,50                                                                                           Koffie met gebak bij ontvangst, gratis fiets- of wandel-route cadeau en voor onderweg een lekker lunchpakket.

Tocht van ’t gerstenat  19,50                                                                                                     Ontvangst met een mooi streekbier , een gratis fiets- of wandel-route cadeau en bij terugkomst een proeverij-tje van 3 bieren met een Streekplank vol lekkers.

Tocht van ’t druivennat  19,50                                                                                               Ontvangst met een goed glas wijn , een gratis fiets- of wandel-route cadeau en bij terugkomst een proeverij-tje van 3 wijnen met een Streekplank vol lekkers.

Tocht van wat de pot schaft 12,50                                                                                   Koffie met gebak bij ontvangst, gratis fiets- of wandel-route cadeau en bij terugkomst  krijgt u een verse meeneem-maaltijd van streekproducten voor thuis.

Fietscafe Hof Cleyn Mierde

0 comments on “FIETS- EN WANDEL- ARRANGEMENTENAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *